Artikel 1. Toepasselijkheid
1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten bij Kadootjes voor haar.
1.2 Het doen van een bestelling houdt in dat u deze Algemene Voorwaarden accepteert.

Artikel 2. Bestellen
2.1 Een bestelling is definitief zodra de betaling heeft plaatsgevonden.
2.2 Wanneer het verschuldigde bedrag binnen 10 dagen na het versturen van de bevestigingsemail niet op de bankrekening van Kadootjesvoorhaar is bijgeschreven wordt de bestelling als geannuleerd beschouwd. Kadootjesvoorhaar zal u hierover informeren d.m.v. een email.
2.3 Kadootjesvoorhaar levert alleen na ontvangst van het totale bedrag.

Artikel 3. Prijzen en betalingen
3.1 De vermelde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld en exclusief verzendkosten. De prijzen zijn vermeld in euro’s.
3.2 Kadootjesvoorhaar behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen. Op het moment van bestellen gelden de prijzen welke vermeld staan op de website.

Artikel 4. Leveringstermijnen
4.1 Afhankelijk van de drukte en de voorraad op het moment van bestellen varieert de levertijd van ca. 1 tot 3 werkdagen. Kadootjesvoorhaar streeft ernaar om de levertijd zo kort mogelijk te houden.
4.2 Opgaven van levertijden zijn bij benadering, tenzij anders is overeengekomen. Kadootjesvoorhaar is niet aansprakelijk voor het overschrijden van de levertijd.
4.3 Overschrijding van de leveringstermijn geeft de afnemer nimmer het recht tot enige vorm van schadevergoeding of het recht om de bestelling te annuleren.

Artikel 5. Verzending en Levering
5.1 Alle leveringen worden uitbesteed aan PostNL, tenzij anders aangegeven.
5.2 Kadootjesvoorhaar is niet verantwoordelijk voor eventueel geleden leed bij vertraagde levering noch voor schade welke tijdens de verzending is ontstaan.

Artikel 6. Retourneren
6.1 Kadootjesvoorhaar doet er alles aan om u een mooi en verzorgd product te leveren. Bent u toch niet tevreden dan kunt u uw product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.
6.2 Retourneren van producten is alleen mogelijk indien dit binnen 7 dagen na ontvangst door de afnemer schriftelijk kenbaar is gemaakt aan Kadootjesvoorhaar. De afnemer dient Kadootjesvoorhaar een duidelijke omschrijving te geven van de reden van retourneren.
6.3 Na het verstrijken van deze termijn (14 dagen na ontvangst van de bestelling) gaat Kadootjesvoorhaar er vanuit dat de afnemer tevreden is over het product en kan het niet meer geretourneerd worden. Ook niet indien na deze termijn schade ontstaat om welke reden dan ook aan het artikel.
6.4 Kadootjesvoorhaar zal na retourzending het bedrag van uw bestelling (excl. verzendkosten) binnen 10 werkdagen op uw rekening terugstorten. Het product dient in de originele verpakking retour gezonden worden met een kopie van de factuur.
6.5 Kadootjesvoorhaar neemt geen producten retour die beschadigd zijn.
6.6 De thee producten worden om hygiënische redenen niet retour genomen.

Artikel 7. Garantie / Schade:
7.1 Op de artikelen van Kadootjesvoorhaar geldt een garantietermijn van 5 maanden.
7.2 Mocht u binnen 5 maanden na ontvangst schade hebben aan een artikel dan dient u dit schriftelijk te melden.
7.3 Het artikel zal door Kadootjesvoorhaar worden vergoed.
7.4 Gebruiksartikelen (o.a. mode-accessoires) zullen regelmatig gebruikt worden. Hierdoor kan gebruiksschade en/of slijtage ontstaan. Gebruiksschade en/of slijtage wordt door Kadootjesvoorhaar niet vergoed.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2012 - 2017 Kadootjesvoorhaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel