Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen.

Omdat ik het zelf ook altijd leuk vind om een gezicht te zien bij een website zal ik mij hierbij even voorstellen.
Mijn naam is Mirjam Mundt en ik woon in het gezellige Hoogland. Sinds februari 2014 run ik met heel veel plezier en passie de webshop Kadootjesvoorhaar.

We kennen allemaal wel het probleem als er voor iemand een kadootje gekocht moet worden. Wat koop je voor diegene, naar welke winkel moet je gaan en wanneer heb je even tijd? Dat probleem kende ik uiteraard ook. Ik liep al langer rond met het idee om een webshop te beginnen.
Maar waarin? Totdat ik bij de zoveelste zoektocht naar een leuk kadootje voor een vriendin ineens op het idee kwam om een webshop te beginnen met kadootjes. Kadootjes voor haar! 


Op de site vind je een ruim assortiment sfeervolle kadootjes zoals woonaccessoires, keukentextiel, keukenaccessoires, servies, verse thee in kadoblikken, damestassen en portemonnees. Maar ook voor vrolijke stationery zoals sluitstickers, kalenders, ansichtkaarten, stempels en inkt kun je bij Kadootjesvoorhaar terecht.  
Bijna wekelijks worden er nieuwe kadootjes toegevoegd aan het assortiment.

Ik wens je veel plezier met het bekijken van de website en hopelijk kun je een keuze maken uit één van de leuke kadootjes. Heb je nog vragen dan kun je uiteraard altijd een email sturen. 

Hartelijke groet,

Kadootjesvoorhaar

Mirjam Mundt

 

 

© 2012 - 2017 Kadootjesvoorhaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel