Verzendkosten NL:
De verzendkosten voor brievenbuspost bedragen € 2,95 of € 3,50 (afhankelijk van het gewicht).
De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen € 3,95.
De verzendkosten voor pakketpost bedragen € 5,99.

Vanaf € 75,00 gratis verzending.


Verzendkosten België en Duitsland:
De verzendkosten voor brievenbuspost bedragen € 5,95.
De verzendkosten voor pakketpost bedragen € 9,95

Vanaf € 75,00 gratis verzending.


Retour:

* Kadootjesvoorhaar doet er alles aan om een mooi en verzorgd product te leveren. Mocht je toch niet tevreden zijn dan kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst in de originele verpakking retourneren (de kosten hiervoor zijn voor eigen rekening).
* Retourneren van producten is alleen mogelijk indien dit -het liefst binnen 7 dagen na ontvangst- schriftelijk kenbaar is gemaakt. Wij vernemen graag de reden van retournering. 
* Na het verstrijken van deze termijn (14 dagen) gaat Kadootjesvoorhaar er vanuit dat je tevreden bent over het product en kan het niet meer geretourneerd worden. 
* Uiteraard dient het product onbeschadigd te zijn. Beschadigde producten kunnen helaas niet retour genomen worden. 
* Kadootjesvoorhaar zal na retourzending het bedrag (incl. de verzendkosten van je bestelling, dus niet de verzendkosten van het retourneren) binnen 10 werkdagen op je rekening terugstorten. Het product dient in de originele verpakking retour gezonden worden met een kopie van factuur.
* Indien je meerdere artikelen hebt besteld en er hiervan één artikel of een gedeelte retourneert, worden de verzendkosten niet teruggestort.

* De verzendkosten van het retourneren zijn voor kosten van de klant.
* Indien je een artikel beschadigd ontvangt dien je dit schriftelijk binnen 1 dag na ontvangst met een foto via de email aan ons kenbaar te maken. Kadootjesvoorhaar zal dan -indien mogelijk- voor een nieuw onbeschadigd artikel zorg dragen.
* De thee producten worden om hygiënische redenen niet retour genomen.

© 2012 - 2017 Kadootjesvoorhaar | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel