Een kerstpakket voor haar!

Ik werk in de zorgsector, traditioneel een sector waar voornamelijk vrouwen werkzaam zijn. Vooral in de ouderenzorg, waar ik al vele jaren mijn taken doe. Maar in welke zorgcategorie je ook hebt gewerkt het afgelopen jaar: het was zwaar. Corona zorgde voor torenhoge werkdruk en ook angst en bezorgdheid. Veel medewerkers hebben vele uren extra gewerkt om de druk op te vangen. Ze stonden dag en nacht klaar voor patiënten en vergaten daarbij vaak zichzelf. Gelukkig wordt het nu weer wat rustiger. Dat geeft tijd om te reflecteren en terug te kijken. Maar ook om weer verder vooruit te kijken dan de dag die voor je ligt. De feestdagen komen eraan en dit jaar is het belangrijk medewerkers, vooral die uit de zorg, eens extra in het zonnetje te zetten. Een kerstpakket maken speciaal voor hen is daarom een mooi gebaar. Een kerstpakket afgestemd op hun wensen en iets wat hen even helpt bij te komen en te ontspannen. Bijvoorbeeld door een Rituals pakket te bestellen voor de vrouwen in je organisatie.

Rituals pakket: pure verwennerij

Rituals is inmiddels een wereldwijd bekend merk, maar geloof het of niet, het komt uit Nederland. In 2000 is het merk opgericht door Raymond Cloosterman en inmiddels zijn er zo’n 800 winkels verspreid over 27 landen. Het merk staat bekend om zijn oriëntaalse geuren en veel vrouwen hebben het al geprobeerd. Het merk straalt ook een zekere luxe uit en veel vrouwen ervaren het merk als pure verwennerij. Als je een organisatie runt waarin voornamelijk vrouwen werken dan is het voor deze kerst een leuk idee om een Rituals pakket te geven als kerstpakket. De keuze is groot van een eenvoudig pakket tot een wat duurder pakket. Je kunt kiezen uit diverse bekende geuren en een pakket kan bijvoorbeeld bestaan uit body scub, handwash, shower gel en body cream.

Bestel nu

Het Rituals kerstpakket wordt geleverd in een mooie geschenkverpakking dus je hebt er zelf geen omkijken meer naar. Rituals wordt door vrouwen enorm gewaardeerd en juist met kerst, toch ook een feest om weer even tijd voor jezelf en je gezin of vrienden te maken, is het heerlijk om jezelf met deze producten te verwennen. Dus ben je nog opzoek naar iets leuks voor de feestdagen voor je medewerkers? Denk dan eens aan dit merk. Zo’n cadeau wordt zeker op prijs gesteld!