Met PVC vloeren heb je mooie vloeren in huis!

Wanneer je eens gaat kijken bij Laminaat Almere zie je al snel dat er meer mogelijkheden zijn dan alleen het bekende laminaat. Je kunt ook kiezen voor PVC vloeren. Deze PVC vloeren zijn minstens net zo mooi en nog een stukje gemakkelijker in onderhoud. Gaat er een keer een emmer water over de vloer? Dan kan dat er bij een laminaat vloer nog wel eens voor zorgen dat deze bol gaat staan, dat probleem heb je bij PVC vloeren niet. Ook het beschadigen door het gebruik van hakken of een bureaustoel op wieltjes wordt met PVC vloeren tot een minimum beperkt.

Kan ik PVC vloeren zelf leggen?

Ja, je kunt PVC vloeren zelf leggen. Je hebt daar, natuurlijk, wel het juiste gereedschap voor nodig, maar het uiteindelijke leggen van deze vloeren is helemaal niet zo moeilijk. Heb je al eens een gewone laminaatvloer gelegd? Dan weet je hoe handig dat is met het kliksysteem. Datzelfde systeem wordt gebruikt bij het leggen van PVC vloeren. Je klikt deze gemakkelijk in elkaar. Je moet alleen zo hier en daar een plank inkorten, maar dat is, met het juiste gereedschap geen enkel probleem. Doordat je zelf de vloer kunt leggen kun je je goed aan je budget houden. Vergeet je niet dat je de plinten dan ook zelf moet leggen?

Laat je de vloer liever leggen? Dat kan ook!

Ben je niet zo handig of zie je het gewoon niet zitten om zelf je vloer te leggen? Dan kun je ervoor kiezen om de vloer te laten leggen door de professionals. Deze mensen hebben een flinke ervaring in het leggen van allerlei soorten vloeren en kunnen ook jouw vloer vakkundig leggen. Je weet dan zeker dat met alle factoren rekening wordt gehouden en dat je altijd het mooiste resultaat kunt verwachten. Door te kiezen voor de professionals heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Hoe maak je de vloer goed schoon?

Het schoonhouden van je PVC vloeren is niet moeilijk. Je hebt er zelfs geen speciaal schoonmaakmiddel voor nodig. Je pakt de stofzuiger en de zachte borstel en stofzuigt de vloer eerst. Daarna kun je de vloer dweilen met koud water. Kies vooral voor koud water, dit zorgt ervoor dat de vloer én sneller droogt én streeploos opdroogt. Wil je een schoonmaakmiddel gebruiken? Doe dan een heel klein beetje allesreiniger in het water. Je vloer ruikt dan ook weer lekker fris. Dit is vooral een goed idee wanneer je huisdieren hebt.