Schleich voor ieder kind

Er zijn van die speelgoedmerken die beter zijn dan anderen. Zo weten we allemaal wel dat het speelgoed dat we op de kermis kunnen winnen niet van de beste kwaliteit is. Daarnaast is het vaak ook niet heel duurzaam en dat is ook iets waar we rekening mee moeten houden als we speeltjes kopen voor onze kleintjes. Schleich is een grote op de markt. Al sinds 1935 fabriceert dit merk prachtig gedetailleerde diertjes om te verzamelen en om mee te spelen, voor ieder kind!

Leren met de allerkleinste

Ieder kind? Ja zeker, misschien denk je dat je dat kleine speelgoed niet aan je peuter moet geven en daar zit een waarheid in. Het is niet veilig om je kleine daar in zijn of haar eentje mee te laten spelen. Maar je kan het wel gebruiken door hem of haar dingen te leren. Bewaar de speeltjes op een plek waar ze er niet bij kunnen en pak het zelf als je wat wil leren. Doordat de diertjes zo gedetailleerd en correct zijn kan je bijvoorbeeld verschillende diersoorten met je kindje oefenen, zo hebben ze meteen een beeld bij ieder dier en kunnen ze hun kennis testen.

De mooiste verhalen

Als je kindje wat ouder is, kunnen ze er natuurlijk wel op een veilige manier zelf mee aan de slag. Net als met veel ander speelgoed geeft Schleich je kind de mogelijkheid om de fantasie te ontwikkelen en hier gebruik van te maken. Met Schleich Farm World bouwen ze een eigen boerderij met alles erop en eraan? Is er een dier ziek, dan moet die naar de dierenarts of misschien houdt jouw kleine wel een wedstrijd om te zien welk dier het snelste is.

Samen of alleen

En hij of zij hoeft niet eens alleen te spelen want het speelgoed leent zich perfect voor samenspel. Niet alleen is dat heel erg leuk maar leren samen te spelen en te delen is ook nog eens goed voor de ontwikkeling van kinderen. Zo kunnen ze elkaar aanvullen en dingen leren.

In alle vormen en maten

Het speelgoed van Schleich komt ook nog eens in alle vormen en maten en dat maakt dat er voor ieder kind wel iets tussen zit. Denk bijvoorbeeld aan de populaire Schleich paarden maar ook aan de dinosauriërs. Voor jongens, meisjes en alles daartussen in zit er wat bij.

Ik hoef niet veel meer te zeggen, behalve dat het speeltijd is!